Ring til os: +45 42 90 84 84|

Temperatur monitorering.

Få en pålidelig telematikløsning til kølevogne, der giver dig et pålideligt overvågnings-, dataanalyse- og varslingssystem, som hjælper dig med at eliminere risikoen for menneskelige fejl eller systemfejl.

Spor lastdata og overvåg fejl.

Få præcise realtidsdata om køleskabsenhedernes tilstand og overvåg direkte fra kontoret. Hvis du opdager fejl og handler hurtigt, sparer du din virksomhed for økonomiske tab på grund af beskadiget gods.

Alle data i en simpel graf.

Få letforståelige grafer over temperaturdata, og juster de viste oplysninger ved hjælp af filtre og zoom-funktionen for at se specifikke datapunkter. Kombiner temperaturovervågning med GPS-sporingsløsningen for at se, hvornår og hvor temperaturændringerne er sket.

Samarbejd med førende virksomheder i branchen.

Vores løsning leverer alle vigtige temperaturdata for Carrier og Thermo King-køleanlæg:
✓ Indstillingstemperatur
✓ Tilluftstemperatur
✓ Returlufttemperatur

Planlæg og administrer vedligeholdelse med lethed.

Modtag rettidige meddelelser med oplysninger om køleanlæg, fejl, nedlukninger, nødvendige vedligeholdelsesopgaver osv. På den måde kan du planlægge vedligeholdelsesoperationer og administrere dine enheder mere effektivt.

Få øjeblikkelige advarsler.

Indstil advarsler for at give dine chauffører og disponenter besked, så snart der opstår temperaturændringer, og spar din virksomhed for uventede omkostninger.

Overvågning af batteristatus.

Brug Danfleet Expert sporingsenheder til at få adgang til data om køleanlæggets batteristatus og spænding. Det vil give dig mulighed for at undgå situationer, hvor batterierne drænes på grund af længere tids inaktivitet,
og spare penge på at udskifte dem.

Analyse af motortimer og brændstofforbrug.

Se, hvor mange timer Carrier og Thermo King enheder har kørt i forskellige strømformer (diesel, el osv.), beregn deres brændstofforbrug og omkostninger, og eliminér risikoen for brændstoftyveri.

Enkel opsætning af enheder.

Du skal kun bruge to enheder for at begynde at bruge løsningen - Carrier gateway, Thermo King iBox eller Thermo King Bluebox, der er tilsluttet køleanlægget, og Danfleet Expert, der overfører realtidsdata direkte til Danfleet systemet.

Integrationer med dine nuværende systemer.

Brug vores API-integrationsfunktion til at sende køleanlægsdata
og alle de vigtige alarmoplysninger til dine interne forretningssystemer.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>