Ring til os: +45 42 90 84 84|

Download af data fra digitale fartskrivere.

Fartskriverdata skal downloades mindst én gang hver 90. dag og førerkortdata én gang hver 28. dag. Hvis forordningen ikke overholdes, kan det medføre betydelige bøder. Heldigvis kan du med vores løsning downloade fartskriverdata eksternt og automatisere hele processen, så du aldrig går glip af en downloaddato.

Download af chauffør og køretøjsfiler.

Med løsningen til fjerntransmission af digitale fartskrivere kan du downloade både fører- og køretøjskortdata. Så snart føreren sætter kortet i fartskriveren, kontrollerer vores system automatisk, om der er behov for en overførsel, og starter den om nødvendigt.

Planlagte og automatiserede downloads.

Du skal blot oprette en tidsplan for download af fartskriverdata, der passer til din virksomheds behov - en gang om måneden eller om ugen, eller fra en bestemt dato, f.eks. den første dag i måneden - og lad Mapon tage sig af downloads af fartskriverfiler.

Integrationer med løsninger til analyse af fartskriverfiler.

Download af data er det første skridt til at sikre, at fartskriveren overholdes. Du skal også analysere dataene ved hjælp af løsninger til analyse af fartskriverfiler. Vores system har integrationer med vores eget Tachogram samt idhaOnline- og Optac3-platforme, som giver dig mulighed for at indsamle og overvåge alle de nødvendige oplysninger ét sted.

Sporing af datoer for kalibrering af fartskrivere.

Digitale fartskrivere skal omkalibreres hvert andet år. Integration med vores løsning til vedligeholdelse af flåden giver dig mulighed for at modtage automatiske påmindelser om alle de kommende kalibreringer af fartskrivere og undgå unødvendige bøder under vejkontroller.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>