Ring til os: +45 42 90 84 84|

Service og vedligeholdelse.

Et kraftfuldt værktøj, der giver et automatiseret overblik over alle dine vedligeholdelsesdata for din flåde - fra servicepåmindelser til brændstofforbrug.

Alle data i ét dashboard.

Få hurtig adgang til alle oplysninger om din flåde - kommende servicedatoer, reparationsomkostninger, udløbne dokumenter, kilometertal og meget mere. Brug historiske data, og sammenlign dine flådekøretøjer for at træffe faktabaserede forretningsbeslutninger.

Beregn din flådes effektivitet.

Spor din flådes effektivitet ved hjælp af en automatiseret, gennemsigtig løsning. Det hjælper dig med at forstå, om du har nok, for mange eller for få køretøjer, uanset hvordan din flåde er sammensat.

Påmindelser om vigtige vedligeholdelsesopgaver.

Indstil påmindelser baseret på en eller flere af dine valgte udløsere - kørt distance, motortimer eller dage siden sidste serviceeftersyn/reparation. Det vil hjælpe dig med at øge flådens vedligeholdelseseffektivitet og spare den tid, du selv skal bruge på at inspicere alle køretøjer.

Hold styr på alle reparationsomkostningerne.

Administrer alle reparationsomkostninger på et enkelt dashboard - oplysninger om reparationsbegivenheder, yderligere noter, fakturaer osv. Når du har alt det, du har brug for til styring af omkostningerne i din flåde, kan du beregne dens rentabilitet og træffe bedre investeringsbeslutninger.

Nem licens- og dokumentstyring.

Overvåg udløbsdatoer for licenser og andre vigtige dokumenter, og indstil automatiske påmindelser for at undgå situationer, hvor licenserne for dine køretøjer i flåden udløber, mens de kører i et andet land.

Smarte systemintegrationer.

Spar den tid, du bruger på at kontrollere dokumentets udløbsdatoer manuelt. Vores løsning kan nemt integreres med andre systemer for at sikre, at du ikke overser nogen af dine køretøjers kalibreringsdatoer for fartskrivere og fornyelse af kørekortet.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>