Ring til os: +45 42 90 84 84|

Samarbejdspartnere.

Mapon.

Danfleet er stolt Mapon partner. Mapon er et internationalt team, der arbejder i Letland, Estland, Finland og Spanien for at støtte deres kunder og partnere hver dag. De er et team af fagfolk - udviklere, ingeniører, projektledere, salgs- og marketingfolk, kundesupportspecialister og teknikere - som arbejder sammen for at levere tjenester af høj kvalitet og hjælpe deres kunder med at nå deres forretningsmål

Når du er kunde hos Danfleet, har du et kæmpe hold i ryggen, som til enhver tid står klar til at hjælpe dig med din flåde og spørgsmål.

Læs mere om Mapon her: https://mapon.com

Tachografservice.

Tachografservice A/S har tachograf-løsninger, der passer til alle typer og modeller af biler, uanset om du arbejder med lastbiler, busser, varevogne eller andre køretøjer, der overstiger 3500 kg.

De har fokus på komplette løsninger, der giver maksimal brugervenlighed, overblik og pålidelighed i en travl hverdag, hvor ressourcerne skal bruges fornuftigt. De sørger altid for grundig undervisning og guides til brugen af vores hardware og software. Det er med til at sikre, at I kommer godt fra start, og at systemet bliver forankret i hele organisationen og skaber maksimal værdi for jer.

Læs mere om Tachografservice her: https://tachografservice.dk

Den Jyske Kontrolcentral.

Den Jyske Kontrolcentral A/S er totalleverandør af kontrolcentralydelser til det danske sikkerhedsmarked. Med erfarne, professionelle vagtassistenter og moderne udstyr udbyder vi ydelser med høj grad af stabilitet og fleksibilitet.

Læs mere om Den Jyske Kontrolcentral her: https://www.djk.dk

Sikringsguiden.

Forsikring & Pension registrerer produkter, der er testet af et akkrediteret prøvningssted på baggrund af en europæisk standard. Forsikring & Pension registrerer de produkter, der er til gavn for forsikringsselskaberne.

Vores Danfleet 204, er forsikringsgodkendt, du kan læse mere https://www.sikringsguiden.dk/sikringsprodukter/sporingssystemer/

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>