Ring til os: +45 42 90 84 84|

Fuld service.

Alt, hvad du har brug for for at begynde at forbedre dine flådestyringsprocesser - fra individuelle konsultationer og personlige tilbud til installationer af høj kvalitet og pålidelig kundesupport.

En personlig kundekonsulent.

Du får en hjælpende hånd fra en af vores Client Consultants, som vil rådgive dig om de bedste løsninger, software og hardware til din virksomheds behov, uanset størrelse og branche, du arbejder i.

Et team af professionelle teknikere.

Vi tager os af enhedskonfiguration, installation og vedligeholdelse for dig. Vores teknikerteam og servicenetværkspartnere sørger for, at dine flådekøretøjer får den nødvendige support, uanset hvor de befinder sig.

Produkttræning for dig og dit team.

Bed om en træningssession for dig og dit team for at lære, hvordan I bruger Danfleet platformen til at opnå de bedste resultater for jeres virksomhed. Vores kunderådgivere og repræsentanter for supportteamet vil være værter for den enten på vores kontor, eller vi kan besøge dit lokale eller internationale hovedkvarter.

Pålidelig kundeservice.

Vores supportteam vil være der for at besvare alle dine spørgsmål og guide dig gennem Danfleet platformen trin for trin. Kontakt os via e-mail eller telefon - vores system registrerer din anmodning og sørger for, at ingen beskeder forbliver ubesvarede.

Integrationer.

Danfleet tilbyder en bred vifte af integrationer til automatisk at sende og modtage flådedata fra eksterne systemer. Fra de førende IT-systemer i transport- og logistikbranchen til brugerdefinerede integrationer med dit regnskabs- og lagersystem - vi sørger for, at du har alt det, du har brug for, samlet ét sted.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>