Ring til os: +45 42 90 84 84|

ECO-drive & kørselsadfærd.

Vores løsning til kørselsadfærd vil hjælpe med at skabe et miljø, der giver mulighed for sikker og effektiv kørsel. I det lange løb vil det resultere i en reduktion af de tilknyttede forretningsomkostninger.

Spar tid og penge.

✓ Vedligeholdelse

✓ På brændstof

✓ Rets- og reparationsomkostninger som følge af trafikulykker

Funktioner.

✓ Eco-drive

✓ Overdreven tomgangskørsel

✓ Brug af fartpilot

✓ Hårde opbremsninger

✓ Hård acceleration

✓ Hård kørsel i sving

Overvågning af scoringer for chaufførernes adfærd.

Scoren for chaufførernes adfærd hjælper med at se, hvor dine chauffører kan forbedre sig. Du kan se chaufførerne rangeret fra A (højeste) til G (laveste) enten efter deres samlede score eller kategori som f.eks. hård opbremsning, ECO-drive osv.

Rapport over dine chaufførernes kørsel.

En præstationsrapport om en individuel chauffør. En oversigt over hver kategori hjælper med at spore fremskridt og finde områder, der kan forbedres.

Følg med på computer, tablet eller telefonen.

Som alle vores løsninger er Kørselsadfærd tilgængelig i vores mobilapp. Det betyder, at du kan se dine chaufførers resultater, uanset hvor du er.

Send data til eksterne systemer ved hjælp af API.

Danfleet tilbyder en række integrationer med eksterne systemer, så du automatisk kan sende og modtage alle relevante data om din flåde. Du kan f.eks. bruge API'en til køreadfærd til automatisk at sende chaufførernes bedømmelser til dit bogføringssystem, som bruger disse data til at beregne chaufførernes bonusser..

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>