Ring til os: +45 42 90 84 84|

Brændstofkontrol.

En professionel løsning, der hjælper dig med at overvåge brændstofforbruget, forbedre flådens brændstoføkonomi og reducere driftsudgifterne.

Præcist brændstofforbrug.

Overvåg din flådes brændstofniveau med brændstofsensorer med høj nøjagtighed. Se det gennemsnitlige brændstofforbrug for dine køretøjer over forskellige tidsperioder. Identificer køretøjer med det højeste brændstofforbrug og deres ruter.

Brændstofniveau i realtid.

Overvågning af brændstofniveauet i realtid for hele flåden hjælper med at planlægge tankstop. Det fører igen til bedre ruteplanlægning, hvilket sparer din virksomhed for tid og penge.

Grafer for ændring af brændstofniveau.

Identificer tankningssteder og opdag brændstoftyverier
ved hjælp af præcise grafer.

Indsigtsfulde rapporter.

Danfleet indsamler forskellige typer oplysninger, herunder data om brændstofforbrug og brændstofstop, for at visualisere dem og hjælpe dig med at træffe bedre forretningsbeslutninger. Brug rapporterne til at sammenligne køretøjer, chauffører og ruter og i sidste ende forbedre din flådes samlede brændstoføkonomi.

Adgang overalt.

Brug vores iOS- og Android-apps til at holde styr på vigtige indikatorer, herunder din flådes brændstofforbrug, når du er på farten.

Præcise brændstofsensorer.

Danfleet bruger brændstofniveausensorer med høj nøjagtighed, der fungerer perfekt med vores system. Vores erfarne og kvalificerede mekanikere
installerer dem hurtigt og professionelt for dig.

Sporing af brændstoftank.

Følg brændstofmængden i tankene, og lad vores løsning foretage beregningerne af den resterende brændstofmængde for dig.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din flåde.

Vil du vide mere om vores produkter og løsninger? Udfyld formularen, og en af vores kundekonsulenter vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!
Få et gratis og uforpligtende tilbud >>